The Strokes objavili novi album, promovišu ga na "piratskom radiju"

Američki bend The Strokes objavio je svoj prvi album u sedam godina - "The New Abnormal", čiju je promociju prilagodio novonastaloj situaciji pokrenuvši serijal video razgovora "Pirate Radio Strokes Show".
The Strokes objavili novi album, promovišu ga na "piratskom radiju"
Foto: Youtube (Screenshot)

Uz opis da je reč o "pet momaka koji govore o stvarima o kojima ne znaju ništa" na Jutjubu je već emitovana prva epizoda u kojoj članovi benda otkrivaju šta rade u izolaciji i kako se nose sa situacijom kada je za milione muzičara preko noći gotovo sve stalo s obzirom na otkazivanje koncerata, snimanja i raznih projekata.

"Pozdrav, zatvorenici Zemlje, poput mnogih i mi smo ostali doma. U svetlu svega što se događa, nadamo se da ćemo vas zabaviti dok traje karantin", poručili su obožavateljima.

U opisu projekta kažu da su dugo sanjali o tome da pokrenu piratski radio uz novi album i u njemu bi učestvovali lično, ali sada se on pretvorio u video chat.

Kroz neobavezan razgovor, svaki iz svog doma, pevač Džulijan Kazablankas, gitaristi Nik Valensi i Albert Hamond, basista Nikolaj Frejčr i bubnjar Fabricio Moreti dotakli su se raznih tema, podelili s publikom poneku anegdotu iz svojih života i karijera, te se prisetili Bila Vitersa i pogledali njegovo live izvođenje pesme "Lean On Me".

"The New Abnormal" šesti je album tog popularnog njujorškog benda. Producirao ga je Rik Rubin, sniman je u Shangri-La Studios (Malibu), a naslovnicu krasi "Bird on Money" slavnog Žan Mišel Baskijata.

Uoči njegovog izlaska već su predstavili singl "Brooklyn Bridge To Chorus" koji je naišao na odlične reakcije.

Na albumu pomalo proročkog naslova devet je pesama - "The Adults Are Talking", "Selfless", "Brooklyn Bridge To Chorus", "Bad Decisions", "Eternal Summer", "At The Door", "Why Are Sundays So Depressing", "Not The Same Anymore" i "Ode To The Mets".

  • ???

    13.04.2020 05:08
    ??
    @ Andrija Šrek
    11.04.2020 • 10:17
    ?!?
    "Stvarno su pričali hrvatski?"

    Kroatizirali se dečki, meni ne smeta..a tebi?
  • Andrija Šrek

    11.04.2020 10:17
    ?!?
    Stvarno su pričali hrvatski?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika