Tešini u izolaciji snimili ultimativni hit o bontonu

Porodica Tešin, koja se trenutno, kao i većina građana Srbije, nalazi u izolaciji, snimila je hit o bontonu.
"Dobar dan kažem svima" ultimativni je hit o bontonu koji su ovih dana u kućnoj izolaciji snimili pisac Srđan V. Tešin i njegov sin Luka. Snimila ih je mama Dijana Brkanlić Tešin a u celom "izolacionom projektu" odbila je jedino da učestvuje najmuzikalnija članica porodice Tešin, kćerka Iva, školovana muzičarka koja ima i profi instument. Umesto nje, u bend je onda primljen Vini Pu.  
 
Spot i pesma obreli su se i u emisiji "Čitanjac, igranjac" autorke Jasminke Petrović, spisateljice koja ovaj zanimljivi projekat za decu i njihove roditelje realizuje svakodnevno na svom Jutjub kanalu. 
 
Cela emisija, prošarana ultimativnim hitom Tešinovih o bontonu, može se videti OVDE:
  • Mondo Freudo

    16.04.2020 17:56
    ups
    Tešinim se, koliko mi Novosađani znamo, naziva bend Razor 88, malo ste nas zbunili ovim naslovom. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika