VIDEO: Stounsi objavili prvi singl nakon osam godina

Bend "Rolling Stones" objavio je svoj prvi singl nakon osam godina.
Singl je nazvan "Living In A Ghost Town" i može se povezati s krizom izazvanom pandemijom. U saopštenju benda se navodi da je pesma zapravo snimljena pre godinu dana u Los Anđelesu, ali da je "završena u karantinu".
 
"Posmislili smo da će 'odjeknuti' u vremenu u kojem živimo", izjavio je pevač Mik Džeger, prenosi Klix.ba.
 
On je dodao da je pesma napisana za 10 minuta prošlog februara.
 
"Pesma nije napisana baš za sadašnju situaciju, ali govori o mestu koje je bilo puno života, a u kojem ga kasnije jedva ima, Kit Ričards i ja smo dobili idelju da je promenimo jer su neki delovi odgovarali, dok su drugi bili čudni i previše mračni", dodao je Džeger.
 
Ričards je dodao da je pesma završena "preko satelita", a objavljena je u četvrtak.
 
"Living In A Ghost Town" je prva pesma pomenutog benda nakon što su se dve tada nove pesme "Doom and Gloom" i "One More Shot" našle na albumu iz 2012. godine. Pre toga je 2005. godine objavljen album "A Bigger Bang", piše BBC.
 
  • stolica

    24.04.2020 11:52
    odlicno
  • Samo žena

    24.04.2020 09:55
    Meni se sviđa
  • Analiticar

    24.04.2020 09:18
    U stilu albuma Black And Blue,deluju mocno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika