VIDEO: Stivi Vonder objavio dva nova singla, sav prihod ide gladnima

Čuveni američki muzičar Stivi Vonder objavio je dva nova singla na kojima poziva na jedinstvo u suočavanju sa izazovima sistemskog rasizma i pandemije virusa korona, javlja Rojters.
Vonder (70) je saopštio da će sav prihod pokloniti neprofitnoj organizaciji "Feeding America" (Nahraniti Ameriku).
 
On je rekao da je pesme "Where Is Our Love Song" and "Can't Put It In the Hands of Fate" počeo da piše pre više godina o ljubavnim odnosima, ali im je dao drugačiji ton inspirisan burnim događajima poslednje godine.
 
"Ako bilo šta mogu da učinim da pesmom pomognem da se nahrane ljudi, da iskažem moju ljubav... to je moja radost", rekao Vonder.
 
"Where Is Our Love Song" napisana je kao kao odogovor na "svu zbunjenost i mržnju, na istok protiv zapada, levicu protiv desnice" u savremenoj Americi, rekao je Vonder.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika