Brus Springstin objavio novi album

Legendarni američki muzičar Brus Springstin objavio je nov album pod nazivom "Letter to you".
Springstin je objavio novi studijski album izdavača "Columbia records" iz Njujorka, koji je nastao u slavu žive muzike i dugogodišnjeg prijateljstva sa pratećim sastavom "E street band", navodi diskografska kuća "MenArt" zadužena za objavu albuma u celom regionu.
 
Album velikog rok umetnika najavljen je singlom i spotom istog imena "Letter to you", gde je "uhvaćena neuporediva snaga žive svirke rok grupe koja se ponovo okupila i zajedno zasvirala, i pokazala nesalomivu decenijsku vezu koja postoji između muzičara, ali pre svega, prijatelja".
 
Bend se okupio prvi put nakon turneje "The river" iz 2016. godine i snimio veoma brzo 12 pesama, među njima tri, prethodno neobjavljene numere još iz 70-tih godina: "Janey needs a shooter", "If I was the priest" i "Song for orphans". Album u produkciji slavnog muzičara i kolege Rona Aniela snimljen je za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džersiju.
 
 
Time je odata počast dugovečnom E street bendu, samoj rok muzici i njenoj ulozi u životu slavnih muzičara i pre svega izuzetnom saradnjom muzičara Springstina kojeg svi zovu "The boss" i ovog sastava.
 
Novi album prati dokumentarac "Bruce Springsteen: Letter to you"ekskluzivno na Apple TV+, koji je režirao Tom Zimni, sa većim brojem snimljenih nastupa E street bend-a, studijskim snimcima i prethodno neobljavljenim arhivskim materijalom.
 
Autor i filmske muzike i pesama za mnoge hitove velikog ekrana (Filadelfija, Džeri MekGvajer, Rvač, Savršena oluja) i tvorac izuzetno unosnih turneja po celom svetu, Springstin daje suštinski uvid u novi album, misli i osećanja koje on budi, kroz reminiscenciju njegovog čitavog muzičkog opusa.
 
Datum izlaska novog albuma u Srbiji diskografska kuća MenArt će naknadno objaviti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika