VIDEO: Ibrahimović na Sanremu uz "Jutro je" Nade Topčagić

Proslavljeni fudbaler Zlatan Ibrahimović je na scenu italijanskog festivala Sanremo izašao uz uvodne taktove pesme "Jutro je" narodne pevačice Nade Topčagić.
Ibrahimović, inače fudbaler trenutno drugoplasirane ekipe Serije A, Milana, biće jedan od voditelja na najvećem italijanskom muzičkom festivalu, a njegov izlazak na scenu pratila je muzika iz ove pesme.
 
Izbor organizatora svakako nije bio slučajan, s obzirom na to da je Ibra ranije kačio snimak na kom se veseli u karantinu uz jednu od najpopularnijih srpskih narodnih pesama.
 
 
"Ne znam šta da kažem. Fascinirana sam i presrećna. U svoj ovoj tuzi, ovo je jedna svetla tačka. Volela bih da ga upoznam, iako sam svojevremeno upoznala njegovog oca, ali to je duga priča. Ponosna sam na uspeh sportista i živeli nam oni 100 godina. Ibrahimoviću, svaka čast za izbor pesme, ljubi te Nadica", rekla je Topčagićeva za Nova.rs početkom februara.
  • Vlada

    03.03.2021 14:33
    Zlatan voli u troje, u troje.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika