Završen Arsenal fest

U Kragujevcu je završen 11. Arsenal fest, prvi veliki muzički festival u Srbiji od početka pandemije korona virusa.
Završen Arsenal fest
Foto: FoNet (Nikola Mladenović)
Tokom tri festivalske večeri, na tri bine u Kneževom arsenalu, nekadašnjoj fabrici municije iz 19. veka, nastupilo je više od 50 izvođača iz zemlje i inostranstva.
 
Članica organizanizacionog tima Maja Cvetković rekla je da su, zbog epidemiološke situacije, u Knežev arsenal mogli da uđu samo posetioci koji su vakcinisani ili su preležali kovid-19.
 
Za one koji nisu imunizovani bili su obezbeđeni besplatni brzi testovi. Urađeno je oko 6.000 testova, rekla je Cvetković.
 
Festival je zatvorio švedski gitarista Ingvi Malmsten, koji je sa svojim bendom održao jednoipočasovni koncert pred oko 8.000 posetilaca.
 
Pre Malmstena, nastupila je Riblja čorba, a poslednje festivalske večeri koncerte su na glavnoj bini Arsenal festa održali i Osvajači i Ortodoks kelts.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika