Presluškivanje: Kako zvuči savršeni koncert?

Dobru svirku pamtite zauvek - a novo Presluškivanje je tu da vam pomogne da ponovo proživite neke sjajne nastupe različitih muzičara koji umeju da dignu atmosferu.
Presluškivanje: Kako zvuči savršeni koncert?
Foto: 021.rs
Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin u novom izdanju Presluškivanja donose fantastičnu muzičku selekciju festivalskih i koncertnih himni.
 
U izboru im je pomogao tim profesionalnih doušnika - Suzana, Ivan i Luka, koji su "začinili" ovo izdanje na najbolji način.
 
Agenti su se dotakli nekih od najboljih festivala na svetu, muzičara koje bi voleli da čuju i odali "tajne" savršenog festivalskog autfita (spojler: kožne pantalone i majica s printom nekog rok benda).
 
Na samom kraju su pred slušaoce stavili novi zadatak za narednu nedelju, a samo najhrabriji će uspeti da ispune zadatak...
 
Presluškivanje je muzička emisija dela redakcije Radija 021, kreirana iz razonode, sa ciljem razonode i druženja od petka do petka. Premijerno se emituje upravo petkom na Radiju 021, reprizno nedeljom u podne, a emisija stiže na web subotom - možete da je poslušate u celosti već sada.
 
Sve novosti u vezi sa ovom muzičkom (e)misijom pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja, gde ćete saznati kako možete da učestvujete i postanete cenjeni doušnici.
 
Uživajte u novom izdanju i do narednog slušanja pazite da vas neko ne presluškuje.
 
  • Rile

    09.08.2021 05:55
    Kako zvuči savršen koncert?-pink floyd-pulse
  • Bela

    17.07.2021 15:40
    Na Twitter-u
    Hvala Goga za Queen- We Are the Champions . :)
    Citamo se i dalje. Pozdrav
  • Обсервер

    17.07.2021 11:50
    Савршен
    Требало би младима подизати музичку културу и на савршени концерт их позивати у акустичну дворану, где инструмент, или вокал нису прикључени на електрична појачала. О Облачењу музичара ће мо други пут.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika