VIDEO: Grupa U2 objavila novu pesmu, čuće se u filmu "Pevajmo 2"

Nakon tri godine tišine, bend "U2" je konačno objavio novu pesmu pod nazivom "Your Song Saved My Life", koja će se čuti i u nastavku animiranog filma "Sing" (Pevajmo).

"Ova pesma je prepuna emocija i doslovno govori o tome kako želimo da se publika oseća dok, posle filma, napušta bioskopske dvorane", kazao je reditelj Gart Dženinks.

U tom animiranom ostvarenju, frontmen čuvenog irskog sastava, Bono Voks, debituje u jednoj animiranoj priči. Bono je pozajmio glas lavu Kleju Kaloveju.

"Sing 2" trebalo bi da se u bioskopima pojavi za božićne praznike, a u nastavku ove popularne animirane franšize gledaoci će pratiti avanture uvek optimistične koale, Bastera Muna, i njegove ekipe izvođača koji se pripremaju za svoj najblistaviji scenski performans i to u svetskoj prestonici zabave. 
 
Bez ikakvih poslovnih veza, Baster i njegova glumačka ekipa moraju se ušunjati u svetski poznate kancelarije Kristal Entertejmenta, kojima upravlja nemilosrdni mogul - vuk Džimi Kristal.
 
Družina će pred sobom imati još jedan veliki problem - kako da nagovore rok zvezdu, lava Kleja Kaloveja, da im se pridruži. 
 
"Your Song Saved My Life" nije jedina pesma "U2" koja će se čuti u "Sing 2". Kultnu numeru ovog sastava "Where the Streets Have No Name" u filmu izvode Tori Keli, Taron Egerton, Skarlet Johanson, Ris Viderspun i Niki Krol, "Stuck in a Moment You Can't Get Out Of" čućemo u izvođenju Skarlet Johanson, koja će u duetu s Bonom izvesti i "I Still Haven’t Found What I’m Looking For".
 
 
Ovog meseca, povodom proslave 30-ogodišnjice albuma "Achtung Baby", koji je čuvena irska grupa objavila 1991. godine, biće na njihovom TikTok nalogu objavljeni i arhivski snimci legendarnih nastupa "U2".
 
Iako je ranije najavljeno da se mogu očekivati nove stvari i nastupi, "U2" i dalje nisu objavili pojedinosti niti konkretne datume, a uživo pred publikom nisu nastupali od jeseni 2019. godine.

Teme

U2

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".