Večeras na Radiju 021: Novo Presluškivanje donosi hitove šezdesetih

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 za ovaj petak priprema retro muzičku poslasticu za sve ljubitelje muzike šezdesetih godina prošlog veka.
Večeras na Radiju 021: Novo Presluškivanje donosi hitove šezdesetih
Foto: 021.rs

Više žanrova rok i pop muzike u ovo vreme je imalo procvat, ali ovo nisu jedini žanrovi koji su obeležili dekadu.

Osveženje je zahvatilo i latino žanrove, bluz, folk, soul i R'n'B, osim roka i popa - tu je bio Motown Records, tu su bile legende poput Bitlsa i Rolingstonsa, The Eagles, Dženis Džoplin, Džimi Hendriks, Bob Dilan, Pink Floyd i mnogi drugi koje i danas slušamo i koji su deo muzičke istorije kao rok, pop i legende drugih žanrova.

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Gorica Nikolin i Zoran Strika će u sat vremena novog izdanja upriličiti malo muzičko uživanje u čijem će kreiranju, kao i uvek, učestvovati i doušnici emisije.
 
Najbolji provod definitivno će biti ovog petka, 19. novembra na Radiju 021 u 20h u premijernom terminu Presluškivanja (slušajte direktno OVDE). Repriza na 92,2 MHz stiže u nedelju u podne, a emisija je dostupna onlajn od subote na 021.rs, Mixcloudu, Fejsbuku, Tviteru u Instagramu Presluškivanja.
 
Ukoliko vas zanima neko od prethodnih izdanja, poslušajte bilo koje Presluškivanje do sada OVDE.

Dok je novo izdanje u pripremi, pred vama je poslednja emisija u produkciji Radija 021, posvećena antiratnim pesmama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika