Presluškivanje: Dobro nam došli u sjajne šezdesete

Hitovi šezdesetih konačno su dobili zasluženo mesto u Presluškivanju.
Presluškivanje: Dobro nam došli u sjajne šezdesete
Foto: 021.rs

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 u novom izdanju bavio se temom šezdesetih i njihovih uticaja na društvo.

Dekada sa sjajnom muzikom u kojoj svako može da nađe bar jednog "all time" muzičkog favorita ispunila je prostor na 92,2 MHz, a sada dolazi i onlajn. 

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pozvali su slušaoce-doušnike emisije da im pomognu da sastave najbolju moguću plejlistu za ovako bogatu temu - a oni nisu razočarali.

Svoje muzičke izbore u novoj emisiji imaju Vladimir, Milica, Zlatko i Nikola.

Poslušajte novo izdanje odmah nakon premijernog emitovanja na Radiju 021 u petak u 20 časova, a ujedno ćete među prvima saznati koja je naredna tema na dnevnom redu.

Emisija subotom stiže na portal 021.rs putem Mixcloud platforme, na kojoj možete da pronađete i svako Presluškivanje do sada. Emisija se u repriznom terminu na radiju emituje nedeljom u podne.

Sve novosti u vezi s Presluškivanjem - uključujući i najave novih muzičkih izazova, pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Uživajte u sjajnoj muzici i do narednog slušanja pazite da vas neko ne presluškuje.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika