Večeras na Radiju 021: Najbolja muzika iz 2021. godine u novom Presluškivanju

Pretposlednje izdanje Presluškivanja u ovoj godini posvećeno je muzičkim novitetima koji su nas oduševili.
Večeras na Radiju 021: Najbolja muzika iz 2021. godine u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Ove godine je izašlo mnogo dobrih numera, a zašto ne bi dobile svoju emisiju?

Agenti muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 odabraće svoje omiljene pesme u ovoj godini, ali uvrstiće i izbore slušalaca-doušnika da bi Presluškivanje bilo još bolje.

Budite uz Draganu Pricu Kovačević, Goricu Nikolin i Zorana Striku ovog petka u 20 časova u premijernom izdanju Presluškivanja na 92,2 MHz (slušajte uživo OVDE) ili uz reprizu u nedelju u podne.
 
Emisija stiže u onlajn izdanju u subotu na Mixcloud platformi Radija 021, a pronaći ćete je na portalu 021.rs, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok je novo Presluškivanje u pripremi, poslušajte poslednje izdanje Presluškivanja u produkciji Radija 021, posvećeno prazničnim, zimskim pesmama.
 
  • Bela

    22.12.2021 18:54
    New Songs - 2021.
    Palaye Royale - "Paranoid" (2021.) i
    Foo Fighters - "Love Dies Young" (2021.) .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".