Novogodišnji specijal na Radiju 021: Tri sata sjajne muzike večeras u Presluškivanju

Godinu završavamo u muzičkom stilu - tročasovnim specijalom našeg Presluškivanja, s malo govora i puno muzike.
Novogodišnji specijal na Radiju 021: Tri sata sjajne muzike večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremaju novogodišnju žurku i zagrevanje pred ponoć, a na dnevnom redu je mnogo dobre muzike.

Ukusi su različiti, pa će tako i plejlista sadržati spoj tri različita "muzička sata", po izboru naša tri agenta.

Uključite se u Presluškivanje u specijalnom terminu ovog petka, 31. decembra od 19h do 22h na strimu OVDE, a radijsku reprizu poslušajte u standardnom repriznom terminu u nedelju u podne.
 
Novogodišnji specijal biće dostupan onlajn od subote, 1. januara u 11.30h.
 
Dok je naš tročasovni specijal u pripremi, prisetite se poslednjeg Presluškivanja u produkciji Radija 021, koji smo posvetili najboljoj muzici iz ove godine.
 
  • Mile rent-a mozak

    31.12.2021 12:10
    Koristim priliku da redakciji Presluškivanja, kao i ostalim novinarima portala 021. rs čestitam Novogodišnje i Božićne praznike i poželim da se puno čitamo i slušamo. A u budućnosti, ako dobijete nacionalnu, manjinsku ili bilo koju drugu frekvenciju II reda, i da se vidimo na TV-u, u nekom "Voajerisanju". Pozdrav iz centalne Šumadije, sa oboda gradilišta budućeg autoputa Koridor 5.mart.
  • Бошко

    29.12.2021 12:39
    Преслушкивање
    Хвала за лепу емисију,а и за све до сад.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".