Presluškivanje: Novogodišnji specijal za svačiji ukus

Srećna vam svima Nova godina. Ekipa Presluškivanja dočekala je 2021. godinu uz tročasovni muzički specijal za svačiji ukus.
Presluškivanje: Novogodišnji specijal za svačiji ukus
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremili su vam specijal sa tri različita muzička sata.

Ispratili smo godinu uz hitove The Killers, AC/DC, Sweet, A-Ha, Eda Sheerana, Blondie i mnogih drugih koje rado slušamo i puštamo.

Uživajte u specijalu i pratite Presluškivanje i u novoj 2022. godini, sa istim agentima koji su vam i do sada pravili društvo.

Šta nas čeka kao prvi zadatak u novoj godini saznaćete za nekoliko dana na portalu 021.rs, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.

Pazite da vas neko ne presluškuje!

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".