Gitare Kita Ričardsa i Pola Makartnija na aukciji

Može li se jedno od najpoznatijih rivalstava u svetu rok muzike konačno izmiriti, barem kad je reč o prodaji instrumenta, videće se na aukciji na kojoj će biti ponuđene gitare Bitlsa i Roling Stounsa.

Gitara uz video snimak na kojem Kit Ričards potpisuje svoj Gibson ES-335 trebalo bi da dostigne veću svotu od potpisane bas gitare Pola Makartnija kada se budu našle na aukciji na Beverli Hilsu, prenose američki mediji.

"Ista stara priča 'Bitlsi ili Stounsi?', 'Čiji si ti fan?... ", nastavlja se, ovaj put kroz instrumente, kaže Martin Nolan, izvršni direktor aukcijske kuće Julien's Auctions.
 
"Mislim da će Kit Ričards ovde pobediti", predviđa Nolan.
 
Aukcija u onlajn obliku biće održana 30. januara u Los Anđelesu u dobrotvorne svrhe za organizaciju MusiCares koja nudi zdravstvenu pomoć i oporavak članovima muzičke zajednice.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".