Vrele pesme za hladne dane večeras u Presluškivanju

Po drugi put od kada je pokrenut projekat Presluškivanje, Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 donosi vam selekciju senzualnih pesama.
Vrele pesme za hladne dane večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Budući da je prošlo seksi izdanje bilo jedno od najpopularnijih izdanja ove emisije ikad, agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević odlučili su da posvete još jedno Presluškivanje pesmama namenjenim za taj posebni ugođaj.

Agentima u izboru senzualnih pesama svih žanrova, kao i uvek, pomažu njihovi doušnici koji sa njima dele svoje omiljene "vrele" melodije.

Uživajte u Presluškivanju ovog petka, 21. januara od 20h na Radiju 021 (slušajte premijerno i direktno OVDE) ili u repriznom terminu, u nedelju u podne.
 
Emisija stiže onlajn subotom na portalu 021.rs, na Mixcloud platformi Radija 021, a pronaći ćete je i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u kom su se agenti bavili pesmama iz njihove mladosti koje su "prerasli".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika