Spotifaj uvodi mere protiv deziformacija o kovidu

Svetska platforma za slušanje muzike Spotifaj će preduzeti korake u borbi protiv dezinformacija o kovidu na svojoj platformi.
Spotifaj uvodi mere protiv deziformacija o kovidu
Foto: Pixabay
Svetski broj jedan u strimingu muzike posebno će uvesti linkove u sve podkaste u kojima se pominje kovid, usmeravajući svoje korisnike na činjenice i naučno utemeljene informacije, najavio je izvršni direktor i osnivač Spotifaja Daniel Ek u saopštenju za javnost.
Poznata američka pevačica Džoni Mičel izjavila je da povlači svoju muziku sa platforme Spotifaj zbog dezinformacija o koronavirusu na tom sajtu, a isto je nedavno učinio i muzičar Nil Jang.
Ona je navela da podržava Janga u borbi protiv kontroverznog podkastera Džoa Rogana ističući da "neodgovorne osobe šire laži koje koštaju živote ljudi".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika