FOTO Agentima Presluškivanja dar za jubilej emisije: Torta iz kultne poslastičarnice "Vremeplov"

Jubilarno 100. izdanje Presluškivanja nije moglo da prođe bez da se malo osladimo.
FOTO Agentima Presluškivanja dar za jubilej emisije: Torta iz kultne poslastičarnice "Vremeplov"
Foto: 021.rs

Povodom 100. izdanja ove autorske muzičke emisije na Radiju 021, kultna novosadska poslastičarnica Vremeplov obradovala je autore emisije tematskom tortom.

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin, uprkos velikim "slatkim" izazovima, odlučili su da podele tortu sa celim kolektivom Radija 021.

U pitanju je "Magična zimska torta", ekskluzivno dostupna u Vremeplovu - hrskava čokoladna torta obogaćena lešnicima, kremom od nutele, mascarpone sirom i cimetom.
 
 
Agenti Presluškivanja zahvaljuju se vrhunskim stručnjacima poslastičarnice Vremeplov, kao i svim slušaocima emisije koja je na Radiju 021 startovala u proleće 2020. godine.
 
 
Jubilarno izdanje i osveženi koncept emisije počinju ovog petka, 8. aprila u 20 časova na radio021.rs u premijernom terminu. Emisija stiže na podkast na platformi Mixcloud u subotu, a radijsku reprizu možete da poslušate u nedelju u podne na 92,2 MHz.

Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja dostupna su OVDE, a novosti možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i na Instagramu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika