VIDEO: Konstrakta se plasirala u finale Pesme Evrovizije

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta plasirala se u finale takmičenja za pesmu Evrovizije.
Pored nje, u finale su druge polufinalne večeri prošle i Belgija, Češka, Azerbejdžan, Poljska, Finska, Estonija, Australija, Švedska i Rumunija. 
Večeras, u drugom polufinalu, nastupili su i takmičari iz Izraela, Gruzije, Malte, San Marina, Kipra, Irske, Severne Makedonije i Crne Gore. 
Finaliste su odabrali stručni žiri i publika iz 18 zemalja koje su se takmičile u drugom polufinalu, kao i iz Španije, Nemačke i Velike Britanije, koje su žrebom izvučene da glasaju druge takmičarske večeri.
 
 
Prve polufinalne večeri, u finale su se plasirale Švajcarska, Jermenija, Island, Litvanija, Portugal, Norveška, Grčka, Ukrajina, Moldavija i Holandija.
 
U finale su direktno ušli predstavnici "velike petorke" - Francuske, Nemačke, Španije, Velike Britanije i zemlje domaćina Italije.
  • AntifaNS

    13.05.2022 11:45
    Jel ovo zabava i usrecavanje siromasnih robova na periferiji svetskog kapitalistickog sistema?
  • Lopta

    13.05.2022 10:01
    @Decenijski nstrument izvini Tarabiću, nismo te prepoznali
  • Miroslav

    13.05.2022 09:56
    Voditeljka je baksuz!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.