VIDEO: Američki voditelj uz Konstraktu pevao "biti zdrava, biti zdrava, biti zdrava"

Pesma Evrovizije gleda se i u SAD, a američki voditelj je čak oduševljeno zapevao i reči "biti zdrava" na srpskom, kada je čuo pesmu Konstrakte.
Pesma Evrovizije u SAD može da se gleda preko kanala Pikok, čiji je vlasnik NBC, decenijama jedna od tri glavne američke TV mreže.
Posle pesme Ane Đurić Konstrakte In corpore sano, koja je inače u SAD titlovana, prevedena na dnu ekrana na engleski, voditelj Džoni Vir, koji je inače osvajač medalje u brzom klizanju na Olimpijskim igrama, prvo je zaćutao kao u čudu, a onda je zapevao na srpskom.
"To je bilo fantastično, to obožavam na Evroviziji, jaka poruka, ne može svako da je razume, ali nema veze, bilo je tako dobro", rekao je on.
 
 
Nešto kasnije, Džoni Vir je rekao da u Americi ne može da se glasa za Pesmu Evrovizije ali da "možete prebaciti muziku sa interneta i puštati - biti zdrava - svim vašim prijateljima". 
 
Inače, do pre nekoliko godina je bilo teško naći način da se u SAD gleda izbor za pesmu Evovizije, ali od 2021. se prenosi na mreži Pikok, i snimak posle može da se gleda mesecima, a ove nedelje će biti prenošena uživo, širom SAD.
  • Tupani i predrasude

    13.05.2022 19:16
    @Tamara,
    Interesuje me njen doprinos umetnosti i muzici i to mi je dovoljno jer je sjajna. Ko joj je tata to me uopste ne interesuje jer roditelje ne mozemo da biramo!
  • с

    13.05.2022 16:21
    Крст
    За Тамару - Свако носи свој крст. Како њен отац, тако и она сама. Фамилију не можеш да бираш али можеш да је брукаш.
  • Waldorf&statler

    13.05.2022 14:09
    LoL, stvarno ste pustili tog lika... a žena Srpkinja, vernica... neverica ... hahaha...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika