Šta kladionice predviđaju Konstrakti: Porasle šanse za pobedu

Predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta popela se na listama kladionica kao umetnica koja bi mogla da osvoji ovogodišnji Eurosong.

Pre nastupa u polufinalnoj večeri, Konstrakta je, po šansama za pobedu na listama u kladionicama, bila 10. 

Nakon odličnog nastupa u polufinalu i plasmana u finale, popela se za četiri mesta i sada je šesta.

Najveće šanse daju se Ukrajini i oni su se kao favoriti za osvajanje navodili i pre nego što je takmičenje uopšte počelo, zbog rata u toj zemlji.
 
Na drugom mestu je Velika Britanija i Sem Rajder sa pesmom "Space Man", kojem čak neke kladionice predviđaju pobedu. Potom sleduju Švedska sa pesmom "Hold Me Closer", Italija i "Brividi", Španija uz numeru "SloMo". 
 
  • bolid

    14.05.2022 13:01
    @ Paolo
    za gađenje je što se takmičenje uopšte održava i što je Ukrajini do pesme dok im ta ista Evropa donira naoružanje, a sunarodnici im ginu ili se iseljavaju.
  • albino

    14.05.2022 10:54
    Danima sam veoma napet I psihicki veoma uznemiren zbog velikog straha I bojazni sta li ce nasa Konstrakta da uradi na Pesmi Evrovizije.
    Cak sam toliko uzbudjen da sam poceo da pijem Lorazepam.
    Nadam se da ce se nasa draga Konstrakta sto bolje plasirati.
    Jer, ako ne ostvari dobar rezultat, mislim da cu skociti u Dunav.
  • Paolo

    14.05.2022 10:11
    Idemo, Ukrajina!
    I simbolički da se pruži podrška državi koja je pretrpela bestijalnu agresiju .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".