Sat vremena pre finala, Konstrakta dobila važnu nagradu

Predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta je uoči finalne večeri "Pesme Evrovizije" dobila nagradu "Marsel Bezanson" za najbolji umetnički nastup na ovogodišnjem takmičenju u Torinu.
Nagrada, koja nosi ime po idejnom tvorcu "Pesme Evrovizije", dodeljena je predstavnici Srbije.
Konstrakta je sa osmehom primila nagradu, a ovo je samo još jedan pokazatelj toga koliko je njena pesma prihvaćena.
Osim Konstrakte, ovu nagradu dobile su i Velika Britanija i Švedska. Za najbolju kompoziciju nagrada je dodeljena predstavnici Švedske Korneliji Jakobs, dok je nagradu od novinara dobio predstavnik Velike Britanije Sem Rajder.
 
Nagrade "Marsel Bezanson" dodeljuju se od 2004. godine, kada je nagradu za najbolju kompoziciju dobilo "Lane moje" Željka Joksimovića.
  • Dragan

    15.05.2022 07:10
    Ah
    Gej asocijacija sumnjivih namera.Obično se ta nagrada daje drugoplasiranom jer u žirijima svake države su stručni ljudi a mi smo bili na 10 mestu,došli smo u vrh tek kad su plemenske ovce glasale za čobana.Bravi Ujrajina i Britanija.Da je bilo klasični glasanje prva bi bila Britanija ,Ukrajina peta a Srbija 10.Nemačka po žiriju 0 bodova.
  • Sanja

    14.05.2022 22:22
    Znači, mažu oči nekom tamo sitnom nagradom i ništa drugo neće ni dobiti.
  • Obožavani

    14.05.2022 22:19
    Laže SNS da nas Evropa i svet ne vole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika