VIDEO: Ida Prester objavila novu pesmu "Budalo"

Hrvatska pevačica Ida Prester objavila je novu pesmu "Budalo", na kojoj je sarađivala sa umetnikom Fantomom.
Za prvu saradnju napravili su i spot koji je režirao Miroslav Miša Terzić, dok je Fantom za samu pesmu osmislio plesni aranžman pun retro sintova, baziran na zvuku osamdesetih. 
"Ovo je pesma o ljudima koji se opiru ljubavi, a zapravo je od početka sve jasno. Iz straha igraju igrice, prave se ludi i samo gube vreme. Za njih je smišljena i poruka pjesme: ’Prestani s inatom i dođi da me voliš, moglo bi biti dobro baš, budalo". Nek vam ova pesma i poruka budu soundtrack leta koji stiže, leta u kojem ćemo nadoknaditi sve propuštene poljupce i zagrljaje", kaže Ida.
Kako dodaje, ona je inače inače pratila Fantomov rad nekoliko godina i smatra ga vrlo autentičnim, jer stvara sint pop hitove popularne među indie publikom u celom regionu.
 
"Pesma Budalo je sudar dve različite generacije alternativnog domaćeg popa. Iako se sam zvuk definirše kao retro, tematika pesme je moderna, pa se tako svaka generacija može pronaći u njoj i osetiti njen vajb i emociju. Ida već duže vreme daje pravi primer svojim starijim kolegama, podržavajuću nas koji smo na početku i kojima je takav vid podrške veoma potreban i značajan", prokomentarisao je Fantom.
 
  • Bela

    02.06.2022 12:12
    Sint Pop
    Malo potseca na Denis&Denis "Soba 23" .
    Nije vazno, Dobra je pesma !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika