Goblini danas najdužim koncertom slave 30 godina karijere: Nastupaju i gosti iznenađenja

Kultni pank-rok bend Goblini održaće svoj najduži i najveći koncert u karijeri danas, 25. juna, u atrijumu Beogradskog sajma.
Za proslavu jubileja bend je osmislio posebnu listu sa više od 30 pesama koje na najbolji način odslikavaju njihovu karijeru dugu tri decenije.
Fanovi benda su takođe imali prilike da na društvenim mrežama glasaju za pesme koje žele da čuju na ovom koncertu, između ostalih: "Daleki put", "Voz", Ima nas", "Anja, volim te", ali grupa obećava da će se na repertoaru naći i pesme koje dugo nisu izvodili uživo, ali i one sa poslednjeg albuma "Jednina".
Na bini će se frontmenu grupe Branku Goluboviću Golubu pridružiti Srđan Gojković Gile iz Električnog orgazma, Aca Seltik iz Ortodoks Keltsa, Dragan Alimpijević Pik, kao i gosti iznenađenja.
 
Kapije Beogradskog sajma otvaraju se u 19 časova, a Goblini na binu izlaze u 21 čas. Pre njih nastupiće pančevački bend Iskaz, kao i DJ David Vartebedijan.
 
  • Novosadista

    25.06.2022 13:49
    U magnovenju, u magnooovenjuuuu...
  • Детелинара

    25.06.2022 10:08
    Идемо вечерас!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".