Grol i Springstin se pridružili Polu Makartniju na bini Glastonberija

Dejv Grol se u subotu uveče pridružio Polu Makartniju na pozornici petodnevnog festivala Glastonberi, što je njegov prvi javni nastup od smrti Tejlora Hokinsa, bubnjara Grolovog benda Foo Fighters.

Grol je dočekan kao heroj kada je dotrčao na pozornicu radi dueta sa Makartnijem, a izveli su garage-rock verziju pesme Bitlsa "I Saw Her Standing There".

Kako ne bi ostalo samo na jednom iznenađenju, Makartni je potom na pozornicu doveo i Brusa Springstina, kako bi odsvirao svoju pesmu "Glory Days" i Makartnijevu "I Wanna Be Your Man".

Roker iz Nju Džerzija se takođe prisetio Makartnijevog 80. rođendana, koji je bio prošle nedelje i poželeo mu "dodatnih 80 veličanstvenih godina".
 
Ranije su obožavaoci spontano počeli da pevaju "Srećan rođendan" bivšem članu Bitlsa, nakon što je napravio pauzu na početku svog seta.
 
Pol Makartni, jedan od najvećih tekstopisaca 20. veka uz pokojnog Džona Lenona, svirao je i pesmu "Something" Džordža Harisona i virtuelno je u duetu sa Lenonom izveo pesmu "I've Got a Feeling".
 
Grol i Springstin su se vratili na poslednji bis, kako bi izveli pesmu "The End" sa albuma "Abbey Road".
 
Festival Glastonberi se završava u nedelju, kada će nastupiti Dajana Ros i Kendrik Lamar.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".