Novi koncept beogradskog Beer Festa: Predvode ga Tommy Emanuel, Bajaga, Konstrakta, Hladno pivo...

Predstavljen je novi koncept Belgrade Beer Festa koji predvode Kosheen, Tommy Emanuel, Bajaga, Hladno pivo, Konstrakta, Massimo i drugi, a održaće se od 18. do 21. avgusta na Ušću.
Devetnaesto izdanje Beer Festa obeležiće jubilej - 300 godina pivarstva u Srbiji, dok će tokom četiri dana festivala na četiri bine ugostiti više od 50 izvođača, među kojima su australijska zvezda Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, legendarni Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Queen Real Tribute i brojni drugi.
Ove godine festival će obeležiti brojne inovacije, najavio je Milenko Škarić, osnivač i CEO kompanije Skymusic, koja je preuzela organizaciju Beer Festa.
Na festivalu će nastupiti i Ana Đurić Konstrakta.
 
"Ovo će biti pravi festivalski nastup sa svim mojim pesmama i omiljenim pesmama Zemlje Gruva bez duvača i sa više elektornike. Ovo je prvi nastup u Beogradu nakon Evrovizije. Ja sam Novobeograđanka i godinama unazad sa svojim komšijama pratim Beer fest", izjavila je Konstrakta.
 
Publiku u "Cloud" zoni očekuje vrlo atraktivan program, između ostalog susreti motociklista sa izložbom custom motora i čuvenim "zidom smrti", najavio je predstavnik Moto Platza - Vojin Đurašinović. Posetioce očekuje i Silent Disco bina, selfi muzej sa velikim brojem atraktivnih selfi pozicija, luna park sa brojnim atraktivnim vožnjama na jednom mestu i mnogi drugi sadržaji. Očekuje se da veliki hit na Beer Festu budu i panoramski baloni sa korpom, za nezaboravnu vožnju i spektakularni pogled na Beograd.
  • Mirko

    15.07.2022 08:51
    Pitanje - pravi li de i dalje pivo na veliko u Srbiji? Ili se pakuje uvozna sirovina?
  • Инспектор Вишекруна

    15.07.2022 08:18
    @Marko
    А да нису измирили обавезе према извођачима који немају најбоље мишљење о власти?
  • rale

    15.07.2022 07:38
    Bio par puta. Dosta prašnjav i besmislen festival sa predvidljivim programom. Jedino je ulaz besplatan, što uglavnom znači da država direktnije pere pare.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika