VIDEO: Gangam stajl proslavio 10 godina, ima skoro 4,5 milijarde pregleda

Danas je 10 godina otkako je južnokorejski pevač i reper Psi objavio pesmu Gangam stajl, koja je postala prvi video na Jutjubu koji je brojao više od milijardu pregleda.

Trenutno ta pesma ima skoro 4,5 milijarde pregleda.

Psi, koji je već bio popularan u svojoj zemlji, ali jedva poznat u svetu, brzo je postao jedan od najprepoznatljivijih umetnika na svetu, piše CNN.

Za godinu dana oborio je tri Ginisova svetska rekorda i nastupao je u njujorškom Medison Skver Gardenu sa Madonom. Za tada 35-godišnjaka, neverovatan uspeh je bio nešto što nikada nije mogao da zamisli.
Za pevača je uvek postojala druga strana njegovog globalnog uspeha. Koliko god da je bio uzbuđen i srećan tokom tih dana, rekao je da su nastupi i putovanja učinili da se oseća "malo praznim iznutra".
 
 
Slava je takođe donela nova očekivanja i pritisak da se napravi još hitova.
 
"Kada je pesma hit, onda vaše pesme moraju i dalje da budu hitovi. Kada je osoba hit, uspeh je održiviji", kaže on.
  • Haha

    16.07.2022 14:39
    One time wonder
    Zaboravili smo da je i postojao...
  • Aleks

    15.07.2022 13:27
    Nije Psi (ni kerovi), već Saj... i nije Gangam nego GangNam.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika