Gitarista Stiv Mors napustio Deep Purple

Stiv Mors, gitarista grupe Deep Purple, zvanično je napustio bend, kako bi se brinuo o svojoj supruzi Džanin, koja je obolela od raka.

Kako prenosi NME, Mors je u martu rekao da će privremeno napustiti svoje obaveze oko nastupa uživo.

Gitarista je, ipak, tada tvrdio da ne napušta bend i poručio fanovima da će se u nekom trenutku priključiti turneji, na kojoj ga je zamenio Sajmon Mekbrajd.
Međutim, sada je zvanično potvrdio da se neće vraćati.
 
"Svoj poslednji koncert sa Deep Purple sam imao na Floridi u februaru. Želim da se zahvalim svim fanovima, koji su snažno podržavali nastupe i dolazili na svaki koncert. Nedostajaće mi svi iz benda i ekipe, ali biti pomagač Džanin je sada najvažniji zadatak", napisao je Mors.
  • milenko

    25.07.2022 07:29
    Svaka čast !
    Poštovanje i bravo za odluku !!!, ...You keep on moving !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".