Pepersi izdaju novi album u oktobru

Grupa "Red Hot Chilli Peppers" iznenadila je fanove objavljivanjem detalja o novom studijskom albumu.
Album "Return Of The Dream Canteen" u prodaji će se naći 14. oktobra u izdanju kuće "Warner Records".
Ranije ove godine, bend je rekao za NME da imaju plan da izdaju još jedan novi album u bliskoj budućnosti, samo nekoliko meseci nakon dugoočekivanog "Unlimited Love".
"Išli smo u potragu za sobom kao bendom kakav smo nekako oduvek bili. Samo iz zabave smo zapeli i naučili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pesama. Prelepo mešanje hemije koja nas je stotinu puta sprijateljila na tom putu", navodi se u saopštenju benda.
 
"Kada smo pronašli taj klizeći ton zvuka i vizije, nastavili smo da rudarimo. Kako se vreme pretvorilo u elastični pojas prevelikog donjeg veša, nismo imali razloga da prestanemo da pišemo. Bilo je kao san. Kada je sve bilo rečeno i urađeno, naša ljubav jedno prema drugom i magija muzike podarili su nam više pesama nego što smo znali šta ćemo sa njima. A, onda smo shvatili. Dva dupla albuma izdata jedan uz drugi. 'Povratak kantine iz snova' je sve o čemu smo ikada sanjali. Spakovan je."

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika