Exit pokreće festival i u Severnoj Makedoniji

Organizacija Exit pokreće festival i u Severnoj Makedoniji planiran za sledeću godinu. Njemu će prethoditi "Get EXITed" žurka 7. septembra u Strumici.
Cela lista izvođača i lokacija biće objavljeni uskoro, kao i početak prodaje prvog kontingenta ulaznica.
Novim festivalom Exit će u 2023. godini ojačati svoju već brojnu festivalsku porodicu na čak deset članova u osam država i učvrstiti svoju poziciju najveće festivalske grupacije Jugoistočne Evrope.
Tim festivala poručuje kako ovaj festival od samog osnivanja ima jake veze sa Severnom Mekdonijom koje održavaju dve decenije. 
 
"Budući da su spone između naših zemalja neraskidive, upravo zbog istorije i zajedničke kulture, veoma nam je drago što se porodici Exit događaja napokon pridružuje i Severna Makedonija, a početak ove saradnje je upravo veliki Get EXITed muzički događaj u septembru u Strumici. Jedna od osnovnih vizija ovog projekta je uvod u kreiranje novog makedonskog festivala sledeće godine, koji će postati nova važna turistička atrakcija Balkana", poručili su iz Exit tima.
Pored matičnog festivala, koji se više od 20 godina tradicionalno održava u Novom Sadu, Exit je do sada organizovao brojne festivale i velike koncerte u Beogradu, Crnoj Gori, Rumuniji, Hrvatskoj, Gruziji, Bosni i Hercegovini, kao i Bugarskoj.
  • i8302

    01.08.2022 23:59
    Sad Kosovo preuzima svetsku muzicku scenu i za koju godinu a mozda i pre ce postati najveci festival u regionu sanihil, dolaze sve najvece muzicke zvezde u Pristinu u avgustu
  • Mlaka voda

    01.08.2022 21:30
    EXIT
    Razvodnjite ga do kraja
  • Q

    01.08.2022 13:36
    Q
    Ovo razvodnjavanje nije dobro za biznis!!! Za par godina bice po celom Balkanu u festival bice obismesljen i koncentracija ljudi bice razvodnjenja kao i zarada!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika