Priprema se latinoamerička verzija Pesme Evrovizije

Evropska radiodifuzna unija, organizator "Pesme Evrovizije", saopštila je da planira da pokrene latinoameričku verziju popularnog muzičkog takmičenja.
Priprema se latinoamerička verzija Pesme Evrovizije
Foto: Pixabay (ilustracija)
Latinoamerička verzija Pesme Evrovizije poslednja je u nizu čiju je organizaciju preuzela producentska kuća "Voksvokejšn". Oni su uspešno organizovali prvo izdanje Pesme Amerike, koja je emitovano ove godine na američkoj TV mreži NBC, a trenutno se radi i na organizaciji kanadske verzije Evrosonga.
Ovogodišnja Pesma Evrovizije koja je organizovana u Italiji, na Jutjubu je zabeležila više od 75 miliona gledalaca širom sveta, a iz Evropske radiodifuzne unije (EBU) navode da je najveći broj gledalaca u zemljama koje ne učestvuju zabeležen u Latinskoj Americi.
Najviše gledalaca u tim zemljama ovogodišnji Evrosong je imao u Argentini, Brazilu, Meksiku i Čileu, zbog čega je EBU odlučio da pokrene i latinoameričku verziju takmičenja.
 
Pesma Evrovizije održava se od 1956. godine i iznedrila je mnoge poznate pevače i grupe.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika