Presluškivanje večeras o poznatim imenima u muzici

Agenti muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 ove nedelje upuštaju se u zanimljiv muzički izazov.
Presluškivanje večeras o poznatim imenima u muzici
Foto: 021.rs
U stilu Indijane Džonsa pretražiće više muzičkih žanrova putujući decenijama unazad kako bi pronašli pesme u kojima se pominju poznate ličnosti.

To mogu biti savremenici autora pesama ili istorijske ličnosti.

U ovom poduhvatu agentima Gorici Nikolin, Zoranu Striki i Dragani Prici Kovačević pridružiće se, kao i uvek, doušnici koji svoje predloge šalju putem društvenih mreža.
 
Ukoloiko ste zaintrigirani ovim zadatkom, nemojte da propustite novo Presluškivanje ovog petka u 20h u premijernom izdanju na radio021.rs
 
Radijska repriza stiže u nedelju u podne na 92,2 MHz, a emisija će biti dostupna za slušanje onlajn od subote, 20. avgusta na Mixcloud platformi Radija 021. Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja nalaze se na jednom mestu - OVDE.
 
Presluškivanje je muzički projekat dela redakcije 021.rs, kreiran u nameri da u večernjim satima obogati muzičku ponudu našeg radija. Postoji duže od dve godine, a sve novosti i najave tema saznaćete prateći Fejsbuk, Tviter i Instagram Presluškivanja.
Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kom su emitovani neki od najboljih živih nastupa u istoriji muzike. 
 
  • Bela

    17.08.2022 14:35
    Famous Names in Music
    Tom Waits - "Chocolate Jesus"
    sa albuma "Mule Variations" (1999)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika