VIDEO: Pančevački bend snimio odu Džekiju Čenu

Pančevački pank bend Raskid 13 objavio je odu Džekiju Čenu, kojom najavljuje izlazak albuma "Imamo sve".

Grupa se, prethodno, u junu predstavila singlom "Zgodan lepotan". 

Pankeri u pesmi "Džeki Čen" poručuju da je on njihov idol. 
 
"Lik peva, glumi, bije se, prosipa dobre fore, izvodi vratolomije i ne treba mu dubler. Čak i kad se sav izlomi, on nastavlja i ne odustaje. Džeki Čen je naš idol", kažu u bendu.
Spot je snimljen u Kulturnom centru Pančevo, kamerom i montažom se pozabavio Marko Zorić. Bend Raskid 13 postoji od 2015. godine, a čine ga pevač Slavko Kozomora, Konstantin Nešovanović (gitare, vokal), Ivan Korolija (gitare, vokal), Miroslav Ivanović (bas gitara) i Jovan Lazić (bubnjevi). 
 
Ističu da im je želja da  kroz muziku promovišu optimizam na satiričan i melodičan način. 
 
 
  • Peki

    27.08.2022 11:04
    Deco
    Malo usporite i u penzionerski dom na svirku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ovo je još deset finalista Evrovizije

U finale izbora za Pesmu Evrovizije plasirali su se predstavnici Letonije, Austrije, Holandije, Norveške, Izreala, Grčke, Estonije, Švajcarske, Gruzije i Jermenije.