Večeras na Radiju 021: Jesen stiže s novim Presluškivanjem

Temperaturno je već prisutna, a jesen nam i kalendarski stiže baš u petak, 23. septembra, sa novim izdanjem Presluškivanja na Radiju 021.
Večeras na Radiju 021: Jesen stiže s novim Presluškivanjem
Foto: 021.rs
Kao i od početka emitovanja emisije, svako novo godišnje doba dočekujemo s pesmama koje nas asociraju na to doba godine.

Tako će agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ovog petka odabrati savršene pesme koje najavljuju i asociraju na jesen, ili nas stavljaju u ono "klasično jesenje raspoloženje".

U tome će im, kao i u svakom Presluškivanju, pomoći slušaoci i slušateljke emisije u ulozi vrednih doušnika i doušnica. 
 
Prvo sezonsko jesenje Presluškivanje stiže na radio021.rs u petak, 23. septembra u 20h u premijernom terminu, a u nedelju u podne imaćete prilike da poslušate radijsku reprizu.
 
Emisija stiže u podkast izdanju u subotu na mixcloud platformi našeg radija. Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja nalaze se na jednom mestu - OVDE.
 
Sve novosti u vezi sa Presluškivanjem, autorskom muzičkom, večernjom emisijom na Radiju 021, možete da pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
 
U međuvremenu, poslušajte poslednje Presluškivanje u našoj produkciji, a tema su rok pesme osamdesetih.
 
  • Bela

    21.09.2022 14:05
    Autumn Songs
    The White Stripes - "Dead Leaves and the Dirty Ground"
    album: White Blood Cells (2001)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika