Presluškivanje večeras slavi veštice, duhove i "strašnu" muziku

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021.rs za ovaj petak, 28. oktobar, priprema strašne pesme za plašljivu decu.
Presluškivanje večeras slavi veštice, duhove i "strašnu" muziku
Foto: 021.rs

Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, za vas će izabrati jezive pesme iz horor filmova ili pesme koje imaju natprirodne i strašne motive.

U tome će im pomoći i njihovi doušnici, kao i uvek.
Novo Presluškivanje slušajte ovog petka u 20h na radio021.rs, a u repriznom terminu u nedelju u podne. Emisija stiže onlajn u vidu podkasta na Mixcloud profilu našeg radija već u subotu.
 
Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja poslušajte na jednom mestu OVDE, a najave novih muzičkih izazova i sve novosti pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a na temu hitova omiljenih muzičkih saradnji. 
 
  • B

    27.10.2022 00:16
    Halloween
    Ozzy Osbourne - "Let Me Hear You Scream"
    album: Scream (2010)
  • Jarvis

    26.10.2022 15:05
    U ponedeljak vam želim srećnu slavu sv. Nikole i, naravno, srećnu Noć veštica!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika