Presluškivanje večeras donosi muzičke spotove na radio

Muzičko-obaveštajni sektor Radija 021 za ovaj petak priprema neobičnu temu za radio, i to po drugi put.
Presluškivanje večeras donosi muzičke spotove na radio
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević biraju pesme s najboljim spotovima, a u tome im pomažu doušnici koji su se već javili sa interesantnim predlozima. 

Ovaj zadatak nije nimalo lak. Neće biti lako ni opisati slušaocima kakvi su spotovi za izabrane numere, ali šta je dobar provod bez malo izazova?

Budite uz ekipu Presluškivanja ovog petka, 4. novembra, u 20h na radio021.rs, a u repriznom terminu u nedelju u podne. Emisija stiže onlajn u vidu podkasta na Mixcloud profilu našeg radija već u subotu.
 
Sva dosadašnja izdanja Presluškivanja poslušajte na jednom mestu OVDE, a najave novih muzičkih izazova i sve novosti pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021 u kom su agenti muzičkim izborom proslavili Noć veštica.
 
  • B

    02.11.2022 16:55
    Best Music Videos
    Jack White - "If I Die Tomorrow" (Official Video)
    album: Entering Heaven Alive (2022)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika