Omiljeni gitarski rifovi ovog petka u novom Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja u novom izdanju donosi snažne gitarske rifove na Radio 021.
Omiljeni gitarski rifovi ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odabrali su svoje omiljene zvuke gitare, a u izboru muzike za novo Presluškivanje pomoć daju i slušaoci u ulozi doušnika.

U novom Presluškivanju čućete neke vanvremenske hitove, ali i poneko rok iznenađenje. Novo izdanje stiže ovog petka, 11. novembra u 20h na radio021.rs u premijernom terminu, a od subote će biti dostupno onlajn na Mixcloud platformi Radija 021, kao i na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.
Sva dosadašnja izdanja dostupna su na jednom mestu i to OVDE
 
Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, koje je posvećeno nekim od najboljih muzičkih spotova. 
 
  • B

    09.11.2022 14:17
    Guitar Riffs
    Zakk Wylde
    "Voodoo Child" w/Les Paul's Trio (2013)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika