Mile Kekin objavio singl "Mala" i najavio solo album

Mile Kekin objavio je singl "Mala", kojim započinje novo poglavlje u muzičkoj karijeri.
Mile Kekin objavio singl "Mala" i najavio solo album
Foto: 021.rs

"Mala" je prvi singl sa njegovog solo albuma, koji je u pripremi i biće objavljen na proleće sledeće godine.

"To je pesma, kao i karakter curice o kojoj pevam, ona je bila prgava i nije dala da se smesti u stihove. "Mala" je dobra kao prvi korak jer je stilski drugačija od Hladnog piva, a i mislim da je poruka važna, da na neki način podrži sve one koji ne žele da se uklope u očekivanja koja imamo. Sve je krenulo od moje ćerke koja se bila zakačila za TokTok gde često promatra nestvarna lica provučena kroz milion filtera, odrasti u ovom dobu je ogroman pritisak na izgled i površno i to me je motivisalo da napišem pesmu čija je poruka da je savršeno dosadno i da ne treba biti kul", kaže Kekin.
Kada je počeo da piše "Malu", Mile Kekin kaže da nije ni sanjao da će se ona pretvoriti u slikovnicu, a još se manje nadao da će je napraviti Tomislav Torjanac, autor "Kako živi Antuntun" i "Grga Čvarak".
 
"Ideja je potekla od prijatelja koji je poslao pesmu jednom od naših najboljih ilustratora, on se oduševio i napravio spot, ja sam oduševljen kako izgleda i zvuči", rekao je Kekin.
 
Kaže i da je osamdeset odsto albuma spremno.
 
"Da prođu Božić i Svetsko prvenstvo i da zapakujemo, biće još jedan singl pre albuma, on će biti malo besniji, glasniji i angažovaniji od prvog", poručuje Kekin.

Poslušajte novu pesmu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika