I Presluškivanje večeras u znaku fudbala: Slušamo pesme iz zemalja pobednica Mundijala

Fudbalska groznica nije zaobišla ni agente Presluškivanja koji vam za ovaj petak, 2. decembar, pripremaju posebnu poslasticu.
I Presluškivanje večeras u znaku fudbala: Slušamo pesme iz zemalja pobednica Mundijala
Foto: 021.rs

Dok svi gledaju obračun Srbije i Švajcarske, na talasima Radija 021 puštaće se pesme iz zemalja koje su već osvojile Mundijal.

Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, zajedno sa njihovim doušnicima napraviće selekciju pesama iz Španije, Nemačke, Italije, Engleske, Francuske, a možda i Brazila, Urugvaja i Argentine.

Budući da ćete u petak u 20h najverovatnije biti prikovani uz televizijske ekrane, podsećamo vas da je reprizni termin Presluškivanja nedelja u podne na radio021.rs, a da na Mixcloud dolazimo u subotu oko 11, 12h.
 
Sva dosadašnja izdanja ove muzičke (e)misije pronaći ćete na jednom mestu OVDE.
 
Sve novosti, uključujući najave novih tema iz nedelje u nedelju, pronaći ćete na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu Presluškivanja.

Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, posvećeno odličnim ženskim vokalima. 

  • B

    30.11.2022 12:46
    Mundijal
    FIFA World Cup 1998. France

    Guerilla Poubelle - "Je Ne Possede Que Mon Corps"
    album: La Nausee (2017)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".