Omiljene duge pesme večeras u Presluškivanju

Presluškivanje nas ovog petka vodi u svet dugih pesama i produženog uživanja u dobroj muzici.
Omiljene duge pesme večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Presluškivanja Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odlučili su da slušaocima pruže produženo izdanje u kojem će sva pažnja biti na pesmama dužim od pet minuta.

Ovaj koncept u okviru radijskog programa nije nov - odavno su kolege sa "dvestadvojke" negovale ovu ideju u emisiji "XXXL", a sada će se i Presluškivanje oprobati u kreiranju savršene plejliste koja vam neće dosaditi.

U izboru dugih pesama agentima će pomoći brojni slušaoci u ulozi doušnika koji su se prijavili da učestvuju.
 
Novo Presluškivanje se premijerno emituje ovog petka, 9. decembra u 20h na radio021.rs, a u repriznom terminu emisiju možete da slušate u nedelju u podne.
 
Od subote će emisija biti dostupna onlajn na Mixcloud platformi našeg radija, a sva dosadašnja izdanja Presluškivanja nalaze se na jednom mestu - OVDE.
 
Sve novosti u vezi sa emisijom možete u svakom trenutku da saznate na Fejsbuk, Tviter ili Instagram stranicama Presluškivanja.
 
Dok je u pripremi produženo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, na temu muzičara iz zemalja koje su osvajale Svetsko prvenstvo u fudbalu.
 
  • B

    07.12.2022 11:26
    Duge pesme
    Black Sabbath - "God Is Dead ?" 8:52
    album: 13 (2013)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika