Omiljeni ženski vokali večeras u novom Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja u novom izdanju obeležava Osmi mart i to posvetom cele emisije ženskim vokalima.
Omiljeni ženski vokali večeras u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin biraju omiljene žene u muzici, a u kreiranju plejliste pomoć će im, kao i uvek, pružiti slušaoci u ulozi doušnika.

Uključite se u premijerni termin ovog petka, 10. marta u 20h na radio021.rs, a reprizu možete da poslušate na 92,2 MHz već u nedelju u podne.

Svako izdanje Presluškivanja dostupno je onlajn, pa će tako i ženski vokali biti na našoj platformi Mixcloud u vidu podkasta već u subotu. 
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kojem su tema bili muzičari sa kratkim, ali ubitačnim karijerama.
 
  • Bela

    08.03.2023 18:33
    Zenski Vokali
    Joan Jett & the Blackhearts - "Love is Pain"
    album: I Love Rock'n Roll (1981)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".