VIDEO: Let 3 objavio spot za pesmu "Mama ŠČ" sa kojom učestvuje na Evroviziji

Hrvatski javni servis (HTV) emitovao je spot za pesmu "Mama ŠČ", kojom će grupa Let 3 predstavljati Hrvatsku na Evroviziju.

Spot je prikazan u HTV-ovom centralnom Dnevniku, a režiju potpisuje poznati hrvatski reditelj Radislav Jovanov Gonzo, piše N1 Zagreb.

"Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Evropi i BBC-u je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima, i da nisu nastali samo zbog Evrovizije", izjavio je ranije Radislav Jovanov Gonzo.

Iz benda su poručili da su spremni, a da su svojom pesmom hteli da pošalju pozitivnu energiju – "čarobni ŠČ koji štiti".
 
"On napravi atmosferu potpune zaštite: 'I will protect you with power of love'. I štiti od psihopatije i sociopatije", rekao je Damir Martinović Mrle, osnivač benda.
 
Najavljuju da će kostimi ostati isti, uz poruku "manje je više".
 
"Ostaće isti kostimi jer su nam jako lepi, lepe su te boje jer to je već postalo prepoznatljivo tako da ne bismo tu ništa menjali – ali napravili smo ove lepe kostime – i to nam je naša prijateljica iz Sarajeva sašila, zove se Lejla Hodžić i ovim putem joj zahvaljujemo. Da ceo region izrađuje kostime za nas, to je predivno!", poručio je Mrle.
 
A Zoran Prodanović Prlja otkrio je hoće li biti etiketa na raketama.
 
"Ostaće rakete, a sad etikete – može nas podržati neko ko ima novca pa možemo staviti njegovu sliku na etiketu", objasnio je.
Grupa će sledeće nedelje predstaviti traktor kojim možda ne mogu da dovezu na binu, ali mogu njime do nje. 
 
"Ali ne ovim motornim traktorom jer to je totalno out, znači ova fosilna goriva, benzin, nafta. Biće na struju. Ćumur ne, samo struja", kazao je Mrle.
 
Pesma Let 3 kojom se predstavljaju na Evroviziji, kao i sam nastup, izazvali su velike kontroverze zbog čega su članovi morali da objašnjavaju njenu antiratnu poruku, a tim povodom oglasio se i BBC.
 
  • Masa

    15.03.2023 11:19
    azi buki
    "Bole" mene i za rat i za sve ostalo. Ja cu prespavati.
  • Dane

    13.03.2023 08:24
    Putin
    Sad se još bolje vidi ko je taj "mali psihopat" ako nekom slučajno ranije nije bilo jasno.
    Jedini je problem u tome što to vaskolikom srpstvu nikako da uđe u glavu.
  • KirkaYU

    13.03.2023 07:44
    ---
    Dobri skroz! Pesma ulazi u uši, provokativan nastup, aktuelna tema. Navijam za komšije. ŠČ!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".