Let 3 i Evrovizija: Hrvatska se godinama nije bolje kotirala na kladionicama

Hrvatska godinama nije bolje stajala na evrovizijskim kladionicama, a Let 3 dodatno je razotkrio misteriju kojim se mnogi bave poslednjih dana - o čemu govori "Mama ŠČ".
Mrle i Prlja su u razgovoru za In Magazin naveli koja je poruka njihove pesme koja je uverljivo odnela pobedu na Dori i izazvala brojne reakcije u Hrvatskoj, ali i svetu, prenosi Index. hr.

"Naša poruka je neka rat stane i neka bude puno ljubavi i mira. To je jedina poruka koju mi imamo i nosimo u srcu i u duši svojoj i to želimo preneti svima. Mi mislimo da svako mora imati pravo na svoje opredeljenje, dom, na izbor. Eto, to je ideja", objasnili su njih dvojica.

Oni su dodali i kako se ne opterećuju ni sa čim, a najmanje komentarima da ih zbog političkih konotacija treba diskvalifikovati. Izjavili su da ih muči samo jedna stvar - cipele. Zbog visokih potpetica koje su uveli u svoj stajling navode da su "upitni njihovi nadolazeći koncerti".
 
Hrvatska godinama nije bolje stajala na evrovizijskim kladionicama. Let 3 je četiri dana nakon pobede gurnuo Hrvatsku sa 29. na 15. mesto evrovizijskih kladionica, te se Hrvatskoj, za sada, smeši finale Eurosonga ako rezultati budu odgovarali predviđanjima kladioničara.
  • Sumadinac

    16.02.2023 21:28
    Kod nas se kaze,kakvi mladenci takva i svadba.Evrovizija se pretvorila u bal vampira.
  • Ryd

    16.02.2023 16:09
    ŠKK
    Kakav je to dzumbus bree
  • Vv

    16.02.2023 16:09
    Vv
    Originalni su i sve imaju ono šta traži ovaj Festival Eurovizija! Očekujem da budu ako ne prvi medju troje! Naša Komstrakta bi sigurno bolje otišla da nije morala Ukrajina pobjediti! Eurovizija ja vise od muzike i pjesme to je festival kreativnosti svega!!! Bravo dečki!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika