Pi Didi do kraja života Stingu mora da plaća 5.000 dolara dnevno

Reper Pi Didi mora da plaća Stingu 5.000 dolara dnevno jer je bez dopuštenja semplovao jednu od njegovih pesama.
Ikona hip-hopa, pravim imenom Šon Kombs, semplovao je singl grupe "The Police" iz 1983. godine "Every Breath You Take" u svom hitu "I'll Be Missing You", a nedavno je u tvitu otkrio da mora svaki dan da plaća pozamašne honorare slavnom pevaču.
Didi je nedavno komentarisao Stingov intervju za "The Breakfast Club", koji je počeo da kružit internetom. Na snimku radijski voditelj Šarlemejn upitao je Stinga: "Da li je istina da Didi mora da ti plaća 2.000 dolara jer nije tražio dopuštenje za semplovanje 'Every Breath You Take?'", a Sting je odgovorio: "Da, do kraja života", a zatim je dodao da su on i Didi dobri prijatelji.
Didi je na Tviteru odgovorio na objavu i ispravio iznos koji mora da plaća rekavši: "Ne. Pet hiljada dnevno. Ljubav prema mom bratu Stingu."
 
"I'll Be Missing You" je prvobitno objavljena 1997, a pesma je bila posveta Didijevom pokojnom dugogodišnjem prijatelju Kristoferu Valasu, poznatijem kao The Notorious B.I.G. U pesmi je gostovala Fejt Evans, Bigijeva bivša supruga i majka njegovog sina Si Džej Valasa. 
 
  • Bns

    08.04.2023 09:31
    @Saruman
    Imaš pravo!
    Ovo je zezanje.
  • Puf

    06.04.2023 19:36
    Paf
    @Dusko
    Al' se se "ubacio" XD
  • Saruman

    06.04.2023 15:31
    Kolko se ja sećam, ovo je obična zaj....a. Pafika je dobio dozvolu za tu pesmu, to bilo još kad sam klinac bio

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika