Istorijske ličnosti i događaji ovog petka u novom Presluškivanju

Muzika neretko govori o istorijskim ličnostima i događajima, stvarnim i fiktivnim. U novom Presluškivanju slušaćemo upravo "istorijske" pesme.
Istorijske ličnosti i događaji ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin na ovoj misiji imaće pomoć slušalaca u ulozi doušnika, koji će dojaviti svoje istorijske predloge.

Ovo izdanje premijerno će biti emitovano u petak, 14. aprila u 20h na radio021.rs, a u repriznom terminu u nedelju, 16. aprila u podne na 92,2 MHz.

Kao i svaki put, novo Presluškivanje stiže u onlajn izdanju na platformi Mixcloud već u subotu, a biće dostupno i na portalu 021.rs.
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kojem smo slušali besne, hejterske pesme.
 
  • Nemanja

    14.04.2023 15:46
    History
    Cela diskografija Sabatona... :)
  • Bela

    12.04.2023 11:13
    Histori Songs
    Johnny Cash - "Personal Jesus"
    album: American IV: The Man Comes Around (2002)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika