VIDEO: Grupa "Foo Fighters" predstavila novog bubnjara

Grupa Foo Fighters otkrila je da će njihovog pokojnog bubnjara Tejlora Hokinsa zameniti iskusni Džoš Friz, poznat po saradnji sa mnogim bendovima.
Friz je tokom karijere od tri decenije sarađivao sa Denijem Elfmanom, Stingom, bendovima the "Offspring", "Guns N' Roses", "Weezer", "Paramore", "Nine Inch Nails" i "100 Gecs".
Od 1996. godine član je benda "Devo", a od 1989. godine benda "Vandals", a njegov dolazak u bend otkriven je tokom strima uživo pod nazivom "Foo Fighters: Preparing Music for Concerts".
Bend je na početku pozvao nekoliko poznatih bubnjara, pa je tako prvo Čed Smit (Red Hot chili Peppers) ušao da se žali kako mu je neko blokirao kola na parkingu.
 
Potom je Tomi Li (Motley Crue) došao da dostavi hranu, a Deni Keri (Tool) se pojavio sa dve pudlice, sve dok ih nije prekinuo jedan glas.
 
Tada na scenu stupa blago iznervirani Friz, koji je sve vreme čekao za bubnjevima, uz reči: "Izvinite! Možemo li da konačno odsviramo neku pesmu?".
 
 
Potom su odsvirali osam pesama, uključujući i nove pesme sa predstojećeg albuma "But Here We Are", njihovog 11. po redu.
Bend je u januaru najavio da će nastaviti da svira i nakon Hokinsove smrti: "Bez Tejlora, nikada ne bismo postali bend koji smo bili. I znamo da ćemo biti drugi bend ubuduće bez Tejlora".
 
Friz će nastupiti sa bendom 24. maja, na početku nove turneje, a to je prvi put da će sastav nastupati nakon dva koncerta posvećena Hokinsu krajem septembra. Tada su im se pridružili Pol Makartni, Mark Ronson i bend "Queen", a tada je i sam Friz svirao na Hokinsovim bubnjevima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika