Nisu sve suze loše: Emotivne pesme večeras u Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja ovog petka, 26. maja, u programu Radija 021 pušta pesme koje mogu da nas rasplaču.
Nisu sve suze loše: Emotivne pesme večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs

Zajedno idemo u dubine emocija u koje ne zalazimo često, jer kako bi rekao čarobnjak Gandalf, "nisu sve suze loše". 

Ponekad nam je neophodno da se dobro isplačemo, a muzika može da bude pokretač toga.
Agenti Gorica Nikolin, Zoran Strika i Dragana Prica Kovačević, izabraće po tri svoje omiljene emotivne numere. 
 
U ovu emotivnu plejlistu svoje izbore dodaće i doušnici koji se javljaju sa svojim predlozima na nalozima Presluškivanja na društvenim mrežama, Fejsbuk, Tviter i Instagram.
 
Slušajte novo Presluškivanje premijerno ovog petka, 26. maja u 20h na radio021.rs. Emisija će onlajn biti dostupna već u subotu na platformi Mixcloud, kao i na portalu 021.rs, dok ćete radijsku reprizu moći da poslušate u nedelju u podne na 92,2 MHz.
  
Svako izdanje Presluškivanja dostupno je u jedinstvenoj plejlisti OVDE, a najave novih muzičkih izazova i sve novosti možete da pratite na društvenim mrežama. 

Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kom su agenti Muzičko-obaveštajnog sektora Radija 021 sačinili savršenu plejlistu za putovanja.

  • Nebojsar

    26.05.2023 14:37
    "O bella ciao" u većini verzija ima tu snagu da pokrene suzu, ali verzija iz filma Pored tebe sa treperavim i setnim vokalom Bojane Janković, ubačena u video-klip sa snimcima sa protesta "Srbija protiv nasilja"... Kako kažu u onom filmu - "od ovoga može da se rikne".
  • Bela

    24.05.2023 14:34
    Sad Songs
    Alice In Chains - "Nutshell"
    album: Jar of Flies (1994)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika