Na rođendan našeg radija: Omiljeni radijski hitovi ovog petka u novom Presluškivanju

Naš Radio 021 ovog petka obeležava 26 godina od osnivanja. Odličan je povod da u novom Presluškivanju, baš na rođendan radija, slušamo omiljene radijske hitove.
Na rođendan našeg radija: Omiljeni radijski hitovi ovog petka u novom Presluškivanju
Foto: 021.rs

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremiće pesme koje odlično zvuče na radiju i koje generalno vole da čuju na stanicama.

Ovaj zadatak zadali su i slušaocima, koji u ulozi doušnika mogu da najave svoje omiljene radijske hitove.
Baš na rođendan Radija 021 premijerno će se emitovati i novo Presluškivanje, koje na 92,2 MHz ide već tri godine. Otkrijte šta su agenti pripremili za vas ovog petka, 9. juna u 20h na radio021.rs.
 
Emisija će onlajn biti dostupna već u subotu na platformi Mixcloud, kao i na portalu 021.rs, dok ćete radijsku reprizu moći da poslušate u nedelju u podne na 92,2 MHz. Sve novosti redovno pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.
  
Svako izdanje Presluškivanja dostupno je u jedinstvenoj plejlisti OVDE, a najave novih muzičkih izazova i sve novosti možete da pratite na društvenim mrežama.

Dok je novo izdanje u pripremi, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, koje smo posvetili moćnim lajv nastupima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".