Presluškivanje: Radijski hitovi za rođendan Radija 021

Ekipa Presluškivanja pripremila je pregršt radijskih hitova kako bi obeležila 26. rođendan našeg Radija 021.
Presluškivanje: Radijski hitovi za rođendan Radija 021
Foto: 021.rs

U tome su agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin imali veliku pomoć slušalaca, koji su u ulozi doušnika dojavili svoje radijske favorite.

Agenti su se osvrnuli na rad na radiju i otkrili kako bi oni uredili sopstvenu radio-stanicu (pravila su vrlo relaksirana).

Na kraju, otkrivamo koji je to novi muzički izazov pred svim slušaocima i slušateljkama Presluškivanja.
 
Presluškivanje se premijerno emituje svakog petka u 20h na Radiju 021, subotom stiže u podkast verziji na Mixcloud, a nedeljom u podne emitujemo radijsku reprizu na radio021.rs.
 
Sve najave novih tema pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu emisije, a sva dosadašnja izdanja dostupna su za slušanje na JEDNOM MESTU.
 

Za najbolji doživljaj, kliknite OVDE da biste poslušali novo izdanje koje je dostupno u nastavku.

  • T.

    10.06.2023 22:17
    E pa…
    Srecan rodjendan najboljem radiju na svetu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".