Vreli letnji hitovi večeras u Presluškivanju na Radiju 021

Kalendarski je stiglo najtoplije godišnje doba, a mi smo tu da ga proslavimo uz muziku.
Vreli letnji hitovi večeras u Presluškivanju na Radiju 021
Foto: 021.rs

Letnji hitovi zapravo predstavljaju muzički fenomen. Izučavaju se na godišnjim listama brojnih muzičkih magazina, a njima će se baviti i renomirana ekipa Presluškivanja.

Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin odabraće neke od svojih omiljenih letnjih hitova za uživanje u lepom vremenu, a isto će učiniti i slušaoci Presluškivanja u ulozi doušnika.

Novo Presluškivanje, prvo u letnjem periodu, stiže ovog petka, 23. juna u 20h u premijernom terminu na radio021.rs. Repriza na 92,2 MHz emituje se u nedelju u podne, a svi će Presluškivanje moći da poslušaju i onlajn već od subote na Mixcloud platformi. Na istoj smo obuhvatili sva dosadašnja izdanja Presluškivanja u jedinstvenoj PLEJLISTI.
 
Sve najave novih muzičkih izazova i novosti o ovoj autorskoj emisiji pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu.

Dok se priprema novo izdanje, poslušajte poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, a tema su akustične pesme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika